CARBON/HOLLYWOOD PEEL

CARBON PEEL / HOLLYWOOD PEEL

Steeds uitgevoerd door een gecertificeerde arts!

De Carbon Peel, ook wel de Hollywood peel genoemd, werd ontwikkeld als ideale peeling voor de huid met een ongelijkmatige huidstructuur, vergrote poriën en ontstekingsgevoelige (acné) huid. Waar een klassieke peeling niet tot in al de groefjes en putjes van de huid kan dringen, kan deze peel de kleinste uithoeken moeiteloos bereiken.

Deze peeling bestaat uit een combinatie van medische koolstof en lasertechnologie. Het medisch carbonmengsel pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor een zuiverende werking. De Q-Switch ND Yag Laser richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep door in de huid waardoor de collageenproductie gestimuleerd wordt; de huid wordt verstevigd en fijne lijntjes verminderen. Tevens vermindert de talgproductie en worden de ingesloten bacteriën welke acne veroorzaken vernietigd.

Het is dé “instant” dieptereiniging en methode voor huidverjonging die zacht en grondig is voor de huid!

 

INDICATIES

De carbon laserpeeling is een effectieve methode voor:

  • Het herstellen van een vette huid
  • Verkleinen van grove poriën
  • Comedonen (mee-eters)
  • Acné
  • Verhogen van collageenproductie
  • Verminderen van fijne lijntjes
  • Verbeteren van een ongelijkmatige huidstructuur
  • Verminderen van pigment

 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK

De huid wordt vooraf grondig gereinigd. Vervolgens wordt een laag donker gekleurde nano-partikels (medische koolstof/carbon) aangebracht die de energie van de laser selectief zullen opvangen. Deze nano-partikels zijn zo klein dat ze in alle gaten, poriën en oneffenheden van de huid doordringen. Na een inwerktijd van ca 10 minuten wordt door middel van de ND-Yag Laser met speciale filter de energie omgezet in warmte waardoor de nano-partikels verdampen en de oude huidlaag met alle onzuiverheden verwijderd worden. De laserbehandeling is veilig en pijnloos, echter een lichte prikkeling en warmtesensatie kan ervaren worden. Eventuele roodheid na de warmte van de laser trekt weg doorheen de dag.

 

HOE SNEL ZIE JE RESULTAAT

Hoewel 1 behandeling al meteen een zichtbaar effect geeft raden we een kuur van 3 à 4 behandelingen aan voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 4 weken. Een persoonlijk behandelplan zal opgesteld en besproken worden.