Over ons

dermage

SOPHIE DANIELS

Verpleegkundige en Schoonheidsspecialiste

Al van jongs af aan was ik geboeid door schoonheid, verzorging, een mooie huid en wilde ik graag schoonheidsspecialiste worden. Mijn ouders waren het daar echter niet mee eens en wilde dat ik verder zou studeren. Na het behalen van mijn diploma bachelor in de verpleegkunde heb ik verschillende jaren gewerkt in het operatiekwartier en nadien op de sociale dienst van het ziekenhuis.

Mijn passie voor het esthetische bleef echter enorm groot en ik heb dan ook besloten om mijn hart te volgen. Na het succesvol afronden van mijn opleiding als schoonheidsspecialiste en visagiste, vele bijkomende productopleidingen en gespecialiseerde opleidingen (basisopleiding dermatologie, microdermabrasie, chemische peelings, microneedling) gevolgd te hebben en ook enige tijd gewerkt te hebben in een salon, besloot ik om mijn grote droom te verwezenlijken. Ik opende in januari 2017 mijn eigen instituut ‘DermAge Skincare’ gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging.

Met een breed scala aan gelaatsbehandelingen wil ik ervoor zorgen dat u zich herboren voelt, uw huid weer een frisse uitstraling heeft en eventuele huidproblemen zijn opgelost danwel sterk verbeterd zodat we op een mooie en gezonde manier ouder kunnen worden met een stralende huid.

TOM MULLENERS

Arts

Na opleidingen te hebben gevolgd in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten bekwaamde Dr. Mulleners zich als medisch specialist in verschillende takken van de cosmetische geneeskunde.

U kan bij hem terecht voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren d.m.v. spierontspannende injecties, fillers en skinboosters. Verder staat hij ook in voor de tatoeage- en pigmentverwijdering (laser).

dermage