Schoonheidssalon

Welkom bij de schoonheidssalon in Limburg

Schoonheidssalon voor Huidverbetering en Tatoeageverwijdering. Schoonheidssalon Limburg

skincare
dinked

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Limburg? Of in Antwerpen ? Dan bent u bij Dermage skincare op het juiste adres. ‘DermAge Skincare’ is een rustgevend en stijlvol instituut waar de beleving van u als klant centraal staat en waar u helemaal tot rust komt. Een warme en persoonlijke benadering is voor ons zeer belangrijk!

Schoonheidssalon Dermage is al jaren een gerenomeerde waarde in Limburgen ver daar buiten. Wij zijn dan ook gekend door steeds de meest vernieuwende technieken te gebruiken.

De visie van schoonheidssalon Dermage , Schoonheidssalon Limburg

Ons instituut staat voor kwalitatieve, resultaatgerichte behandelingen in huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. We werken met innovatieve behandelingstechnieken en hoogwaardige producten waarbij we uw huid tot nieuw leven wekken. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste behandeling.


O
ok zijn we gespecialiseerd in tatoeageverwijdering (D!nked by DermAge Skincare). We werken met een medische Q-switched Ruby & Nd:YAG-laser, waarbij de kans op littekenvorming quasi nihil is. De tatoeageverwijdering gebeurt altijd door de arts, dit in tegenstelling tot de meeste andere instellingen.


B
ij ons kan u rekenen op een gedegen advies. Wij beloven u geen gouden bergen, maar geven een eerlijk en persoonlijk advies op maat en werken resultaat gericht. Vakkennis staat garant voor resultaat en tevredenheid. Jaarlijks volgen wij verschillende opleidingen om bij te blijven in de nieuwste ontwikkelingen en technieken.


W
ij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en kijken alvast uit naar uw komst. Want uw huid verdient de beste zorg!

dermage
SOPHIE DANIELS
Verpleegkundige en Schoonheidsspecialiste

+32 497 70 59 24
dermage
TOMMY MULLENERS
Arts

+32 497 70 59 24