HYDROPEPTIDE Gelaatsbehandelingen

HYDROPEPTIDE

Elke HydroPeptide behandeling bestrijdt tekenen van veroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van jouw huid. Of je nu een vette huid hebt, pigmentvlekjes, een gevoelige huid of een rijpere, doffe huid: al na één behandeling is uw huid gladder en egaler. U loopt het instituut uit met een jongere, zachtere en stralende huid. Dat levert ongetwijfeld complimentjes op!

ANTI-STRESS EXPRESS FACIAL

HydroPeptide’s Express Facial is voor hen die weinig tijd hebben, maar toch de voordelen van een volledige behandeling wensen. Verschillende peptiden helpen het evenwicht van een gestresste huid te herstellen en bieden een onmiddellijke en langdurige hydratatie. De exfoliërende werking en rijke voedingsstoffen geven de huid haar glans en elasticiteit terug. Rijk aan anti-oxidanten.

DEEP CLEANSING FACIAL

Deze behandeling geeft onmiddellijk een gezondere uitstraling en gloed, de huid is gerevitaliseerd en ook andere symptomen zoals diepe rimpels, ouderdomsvlekken, uitdroging, gevoeligheid en verstopte porïen worden onmiddellijk aangepakt. De huid zal gevoed en gehydrateerd worden en een heldere uitstraling krijgen.

CALMING RECOVERY FACIAL

Deze kalmerende en herstellende anti-aging gelaatsverzorging laat de gevoelige huid weer stralen, vermindert roodheid en irritatie waardoor de huid terug comfortabel aanvoelt en de teint egaler is. Sterk huidverbeterend, verhoogd tevens de weerstand van de huid, versterkt de huidbarrière doormiddel van stamcellen en peptiden.

PUMPKIN REFRESHER FACIAL *

Deze verfrissende powerboost voorziet effectieve exfoliatie om doffe huid te bestrijden en te revitaliseren. Een combinatie van fruitenzymen en zuiverende peptiden werken synergetisch om de huid te reinigen van onzuiverheden, terwijl natuurlijke exfolianten de celvernieuwing verbeteren om zo de tekenen van blootstelling aan zon te vervagen, waardoor de huid er frisser en vernieuwd uitziet.

ACNE CLARIFYING FACIAL *

Verbetert de helderheid van de huid terwijl het acne en oneffenheden bestrijdt. Een combinatie van salicylzuur en acnebestrijdende peptiden maken de huid gladder en brengen de sebumproductie weer in evenwicht. Ze maken verstopte poriën opnieuw vrij en versnellen de celvernieuwing terwijl ze de huid laten stralen en een gezonde huid onthullen.

BRIGHTENING FACIAL

Egaliseert, verheldert en verlicht verschillende vormen van huidverkleuring waaronder ouderdomsvlekken, zonneschade, acnelittekens en zwangerschapsmasker. De verhelderende behandeling richt zich op pigmentatieproblemen zonder harde chemecaliën te gebruiken, maar dankzij een combinatie van bewezen doeltreffende natuurlijke huidverhelderaars en zachte exfoliatie. Een krachtige dosis anti-oxidanten helpt de huid te beschermen terwijl een gericht serum een egale teint opwekt.

ANTI-WRINKEL FACIAL

Deze relaxerende behandeling doordringt de huid van herstellende en upliftende voordelen van peptiden, groeifactoren en eiwitten. Fijne lijntjes en rimpels hebben geen schijn van kans met deze uitgekiende anti-aging behandeling. Een frisse, stralende huid wordt onthuld. De huid wordt jonger en steviger.

RESURFACING STEM CELL FACIAL

Deze vernieuwende behandeling maakt de huid onmiddellijk gladder en verfrist zonder hersteltijd. Zes botanische stamcellen werken om je huid te beschermen tegen externe stressfactoren terwijl de peptiden de huid verjongen en revitaliseren. Combineer het beste van de wetenschap met het beste uit de natuur om leeftijdsbestrijdende resultaten te bereiken.

EVEN BRIGHTER FACIAL *

Rimpels en pigmentvlekken verraden je ware leeftijd! Op zoek naar een doeltreffende behandeling in de strijd tegen de tijd en zijn afdruk op je gelaat door hyperpigmentatie en rimpels? Enkel geïnteresseerd in de beste anti-aging resultaten? Je hoeft niet te kiezen! Hydropeptide combineert met deze Even Brighter Facial de beste anti-aging resultaten en revolutionnaire verhelderende ingrediënten!

INTENSIVE PERFECTING FACIAL *

Deze behandeling biedt een diepere exfoliatie om hoge intensiteitsresultaten te ontwikkelen terwijl het zich richt op fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en ruwe huid. Geavanceerde peptideprestaties zorgen voor een veel frissere, gladdere en jongere huid.

* CONTRAINDICATIES: Niet aanbevolen bij klanten met rosacea of gevoelige huid. Niet aanbevolen bij zwangerschap, borstvoeding of allergie aan aspirine. Klanten die momenteel een acne behandeling volgen of retinol/retin-A innemen moeten het gebruik van deze medicatie stopzetten gedurende 3 dagen voor en na de behandeling.