GENEO+

De Pollogen GENEO is hét ultieme apparaat voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid. Het is een apparaat met 3 bewezen technologieën:
OxyGeneo zuurstofverrijking, TriPollar Radiofrequentie en Ultrasoon.

Met deze technologieën stimuleren we de natuurlijke processen in de huid om de huid te vernieuwen en te verjongen van binnen uit. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de biologische klok wordt zelfs teruggedraaid. Dit is klinisch bewezen en door artsen onderzocht en bevestigd!

De technologieën kunnen elk afzonderlijk worden toegepast of in combinatie met elkaar om in synergie met elkaar te werken en elkaar te versterken. Tevens kan iedere technologie worden ingepast in elke andere huidverzorgingsbehandeling.

OXYGENEO

LAAT JE HUID VAN BINNENUIT ADEMEN

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert.

Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

Het is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen.

Deze aangename, verfrissende behandeling met drievoudige werking revitaliseert de huid en geeft direct zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling.

Met een kuur van behandelingen wordt de huid verder versterkt, verbeterd en periodiek met onderhoudsbehandelingen op peil gehouden.

VOORDELEN

* Zuurstofverrijking van binnenuit

* Verbetert de huidstructuur

* Gladdere huid en stralende teint

* Optimale opname van actieve werkstoffen

 

TRIPOLLAR

STIMULEERT DE VERNIEUWING EN REGENERATIE VAN DE HUID MET WARMTE VAN BINNENUIT

TriPollar behandelingen verbeteren de gelaatscontouren en geven een frissere, strakkere en jongere uitstraling.

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat.

Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt.

Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

VOORDELEN

* Vermindering van rimpels en lijntjes

* Verbetering van gelaatscontouren

* Verstrakking van verslapte huid

* Versteviging van de huid

* Verhoging huideigen collageenproductie

 

ULTRASOON

INFUSE VAN DE WERKSTOFFEN

Verbetering van de doorbloeding en een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten.

De ultrasone golven geven vibraties in de huid waardoor er meer ruimte komt tussen de epidermale cellen. Tevens worden de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.

Bovendien geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities.

VOORDELEN

* Actieve ingrediënten gaan dieper in de huid

* Celmetabolisme wordt gestimuleerd

* Verbetert de vochtbalans

* Verzacht en kalmeert de huid

* Betere opname van werkstoffen