VIVACE RF MICRONEEDLING

De Vivace RF Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging. Het award-winnende Vivace®-apparaat is dé nieuwste generatie en is door de FDA goedgekeurd. Het is een nieuw wapen in de strijd tegen huidveroudering dat microneedling combineert met radiofrequentie.

Het grote voordeel van deze combinatiebehandeling is een snellere stimulatie van collageen en elastine. Deze minimaal invasieve behandeling verstrakt de slappe huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtextuur. Het werkt effectief op het verkleinen van poriën en egaliseert de huidskleur.

Ben je op zoek naar optimale resultaten, zoek dan niet verder.

Welkom bij The Vivace Experience®!

WAAROM RF MICRONEEDLING

Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen- en elastinevezels af. De huid verslapt en rimpels ontstaan. Vivace werkt in op dit proces door gebruik te maken van radio-frequente golven.

Deze golven warmen de diepere huidlagen op, maken kleine warmtebeschadigingen in de huid en brengen daarmee het proces van collageen- en elastinestimulatie en bindweefselverstrakking op gang.

De microneedling maakt honderden kleine, onzichtbare prikwondjes wat een gecontroleerd wondhelingsproces op gang brengt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) erg te beschadigen. Actieve groei- en helende factoren komen vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Via de minuscule verticale kanaaltjes kunnen actieve werkstoffen en aangepaste serums tot diep in de huid dringen en tegelijkertijd de huid actief stimuleren.

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

* Fijne lijntjes en rimpels

*Kraaienpootjes

*Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

*Huidveroudering en -verslapping

*Grove huidstructuur

*Vergrote poriën

*Acné en acné-littekens

WANNEER KAN RF MICRONEEDLING NIET

RF Microneedling kan niet toegepast worden indien er sprake is van:

Actieve acné, koortslip, huidirritatie, infecties, (huid)kanker, huidziektes, zwangerschap, borstvoeding, diabetes, keloïd,

bloedverdunners en/of het gebruik van Roaccutane.

VOORDEEL VAN RF MICRONEEDLING

Bij RF microneedling met het Vivace-toestel wordt radiofrequentie-energie toegevoegd aan de traditionele needlingprocedure.

De warmte komt dieper in de huid door middel van de micro-gouden naaldjes. De micronaaldjes gaan gecontroleerd

en tegelijk onderhuids en geven de radiofrequentie af in de huid waardoor de bovenste laag van de huid niet te veel schade krijgt.

Bij een klassieke radiofrequentie komen de radio-frequente golven van buitenaf op de huid terecht.

Deze combinatie RF Microneedling zorgt in een behandeling voor meer resultaat met minimale hersteltijd.

NABEHANDELING

Direct na de behandeling kan de huid rood en wat gezwollen zijn. Dit verdwijnt meestal binnen 1 dag.

De huid is nu extra kwetsbaar. Wees daarom de eerste 48 uur voorzichtig en vermijdt zonlicht, sauna/stoombad, heet douchen/baden,

hevig transpireren, zwemmen, thuisverzorgingsproducten met retinol (vitamine A) en zuren.

Thuis dien je de huid verder te verzorgen met de juiste producten. Persoonlijk productadvies zal na de behandeling besproken worden.

Gebruik tijdens de gehele behandelperiode de geadviseerde producten volgens voorgeschreven werkwijze.

SPF is een MUST, wij adviseren het Mesoprotech gamma van Mesoestetic.

BEHANDELFREQUENTIE EN TE VERWACHTEN RESULTAAT

De aanmaak van bindweefselvezels, collageen en elastine is een geleidelijk proces dat zich onder het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Het uiteindelijke resultaat zal hierdoor pas na 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn.

De resultaten zijn afhankelijk van de indicatie, maar gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Hierbij wordt er een interval van 4 weken aangehouden.