Mesoestetic

Mesoestetic

Marktleider in medische cosmetica voor de huid

Er zijn heel veel producten op de markt die je de wereld beloven. Sommige doen wat ze zeggen, anderen niet. Mesoestetic is een marktleider in medische cosmetica voor de huid. Het is internationaal farmaceutisch erkend en gewaardeerd op het gebied van dermo-cosmetica.


Dit merk staat aan de top van de zeer geavanceerde medische cosmetische huidverzorging. Het is ontwikkeld in samenwerking met ziekenhuizen, universiteiten en huidspecialisten volgens de laatste inzichten in biotechnologie en nanotechnologie en beschikt over de nodige medische ISO-normen.


Mesoestetic focust zich op de meest innovatieve behandelmethodes aan de hand van de meest hoge en intensieve werkstoffen die er op het gebied van huidverbetering te verkrijgen zijn. In de farmaceutische laboratoria in Barcelona verrichten de ontwikkelingsdeskundigen voortdurend onderzoek naar de ontwikkeling en verbetering van alle vormen van huidverzorging en bijbehorende behandelingen.


De producten en bijbehorende behandelingen van Mesoestetic zijn doeltreffend, resultaatgericht én onderbouwd met tal aan wetenschappelijke studies. Huidproblemen zoals huidveroudering, pigmentatie, droge huid, acné worden intensief aangepakt. Voor elke verzorgingsbehoefte is er een eigen verzorgingsreeks.